Mellom øyenbrynene

En BTX-behandling mellom øyenbrynene vil fjerne rynkene som oppstår når man senker øyenbrynene. Dette er en av de mest populære behandlinger innen estetisk medisin i Norge og er en trygg og effektiv behandling.
Om behandlingen

Du kan ganske enkelt bli kvitt rynkene mellom øyenbrynene og løsningen er å få musklene til å slappe av. Dette oppnås ved en injeksjonsbehandling med muskelavslappende botulinumtoksin (eller såkalt Botox/BTX). Når musklene ikke lenger trekker seg sammen, glattes rynkene ut. Hvis du har dype statiske rynker, vil du se en klar forbedring. Du ser full effekt etter ca 2 uker. En behandling varer vanligvis i omtrent 4 måneder, men dette er veldig individuelt avhengig av hvor sterke ansiktsmusklene er.

Denne typen behandling med BTX kan også være nyttig hvis du lider av spenningshodepine.

Før vi begynner din behandling mellom øyenbrynene, er det viktig at vi vet og forstår dine forventninger til resultatet. Derfor starter din behandling alltid med en konsultasjon med en av våre sertifiserte injeksjonssykepleiere og sammen lager vi en personlig behandlingsplan for deg.

Bedøvelse: Ikke obligatorisk
Varighet: 5 min.
Smerte (0-10): 3
Resultatets varighet: 3-6 mnd.

Pris
Før og etter behandlingen

Før behandlingen

Før vi kan starte BTX-behandlingen, desinfiseres området rundt injeksjonsstedene.

Etter behandlingen

Vi anbefaler og ikke utføre noen former for trening, inklusive yoga, samme dag som du har gjennomgått din BTX-behandling. Man bør også vente 3 timer med å legge seg for å sove.

Restitusjonstid

Det er praktisk talt ingen restitusjonstid for denne behandlingen. Ved behandling av sensitive områder kan det i sjeldne tilfeller oppstå blåmerker.

Hva er BTX?

Botulinumtoksin er en injeksjonsbehandling som blokkerer nervesignalet som får en muskel til å trekke seg sammen. Resultatet er at linjer og rynker som oppstår når man for eksempel myser mot solen eller rynker pannen, mykner og blir mindre synlige.

BTX(bedre kjent som Botox) er en forkortelse for botulinumtoksin type A og er en av verdens vanligste medisinske estetiske behandlinger. Vanlige merker som brukes i Skandinavia er: Azzalure, Dysport og Botox®. Hos Osloklinikken er det Dysport som er det foretrukne merket for våre BTX-behandlinger.