Øyenbrynsløft

Noen av oss er født med lave øyenbryn. For andre er det et spørsmål om tid før øyenbrynene begynner å synke. Lave øyenbryn kan få en person til å se sliten ut. Det kan også gi intrykk av at øynene sitter dypere i skallen enn de faktisk gjør. Før øyenbrynene har sunket for langt ned, er et øyenbrynsløft med botulinumtoksin(BTX) et godt alternativ. I andre tilfeller er en øyelokkskorreksjon den bedre løsningen.

Om behandlingen

Hengende øyenbryn kan få en person til å se sliten eller sint ut. I tillegg kan brynene føles som et trykk på øynene. En BTX-behandling av øyenbrynene vil slappe av den lille muskelen nær øyenbrynet som trekker øyenbrynet ned. Øyenbrynet løfter seg litt og du vil se friskere og mer uthvilt ut.

Øyenbrynsløft er det vi kaller en ordentlig «lunsjbehandling», -du kan faktisk få behandlingen utført i lunsjpausen. Etter at vi har tatt noen få bilder, blir en helseerklæring fylt ut, en behandlingsavtale signert og behandlingen kan begynne. En liten BTX-injeksjon blir gjort på enden av øyenbrynene. Dette får musklene som trekker ned brynet til å slappe av. Behandlingen krever ikke avkjøling av injeksjonsområdet etter behandling.

Bedøvelse: Ikke nødvendig
Varighet: 5 min.
Smerte (0-10): 1
Resultatets varighet: 3-6 mnd.

Pris
Før og etter behandlingen

Før behandlingen

Før vi kan starte BTX-behandlingen, desinfiseres området rundt injeksjonsstedene.

Etter behandlingen

Vi anbefaler og ikke utføre noen former for trening, inklusive yoga, samme dag som du har gjennomgått din BTX-behandling. Man bør også vente 3 timer med å legge seg for å sove.

Restitusjonstid

Det er praktisk talt ingen restitusjonstid for denne behandlingen. Ved behandling av sensitive områder kan det i sjeldne tilfeller oppstå blåmerker.

Hva er BTX?

Botulinumtoksin er en injeksjonsbehandling som blokkerer nervesignalet som får en muskel til å trekke seg sammen. Resultatet er at linjer og rynker som oppstår når man for eksempel myser mot solen eller rynker pannen, mykner og blir mindre synlige.

BTX(bedre kjent som Botox) er en forkortelse for botulinumtoksin type A og er en av verdens vanligste medisinske estetiske behandlinger. Vanlige merker som brukes i Skandinavia er: Azzalure, Dysport og Botox®. Hos Osloklinikken er det Dysport som er det foretrukne merket for våre BTX-behandlinger.