Smilerynker

Dersom du er en av de som smiler mye med øynene, kan det over tid resultere i små fine linjer ved øynene. For de som ønsker å redusere disse linjene eller rynkene, så er denne behandlingen med botulinumtoksin(BTX) et utmerket alternativ.
Om behandlingen

Mange er bekymret for at de ikke vil kunne smile med øynene etter å ha blitt behandlet med botulinumtoksin, men det trenger ikke å være tilfelle i det hele tatt. Du bestemmer selv hvor mye du vil glatte ut, hvilket uttrykk du ønsker og hva du føler deg komfortabel med. Du kan definitivt bevare ansiktsuttrykk og linjene du liker.

Botulinumtoksin(BTX) fungerer veldig bra i behandlingen av dynamiske rynker fordi de får musklene til å slappe av så mye at huden ikke utvikler nye eller dypere rynker. Hvilke steder, hvor ofte og hvor mye avhenger av hvilket resultat du vil oppnå.

Hos Osloklinikken begynner din BTX-behandling alltid med en personlig konsultasjon med en høyt sertifisert injeksjonssykepleier. Konsultasjonen sikrer at dine ønsker blir hørt – og at du får en grundig faglig anbefaling.

Bedøvelse: Ikke obligatorisk
Varighet: 5 min.
Smerte (0-10): 3
Resultatets varighet: 3-6 mnd.

Pris
Før og etter behandlingen

Før behandlingen

Før vi kan starte BTX-behandlingen, desinfiseres området rundt injeksjonsstedene.

Etter behandlingen

Vi anbefaler og ikke utføre noen former for trening, inklusive yoga, samme dag som du har gjennomgått din BTX-behandling. Man bør også vente 3 timer med å legge seg for å sove.

Restitusjonstid

Det er praktisk talt ingen restitusjonstid for denne behandlingen. Ved behandling av sensitive områder kan det i sjeldne tilfeller oppstå blåmerker.

Hva er BTX?

Botulinumtoksin er en injeksjonsbehandling som blokkerer nervesignalet som får en muskel til å trekke seg sammen. Resultatet er at linjer og rynker som oppstår når man for eksempel myser mot solen eller rynker pannen, mykner og blir mindre synlige.

BTX(bedre kjent som Botox) er en forkortelse for botulinumtoksin type A og er en av verdens vanligste medisinske estetiske behandlinger. Vanlige merker som brukes i Skandinavia er: Azzalure, Dysport og Botox®. Hos Osloklinikken er det Dysport som er det foretrukne merket for våre BTX-behandlinger.