Kinnben og Kjevelinje

Vil du ha en skarpere kjevelinje, eller føler du at du begynner å miste volum i ansiktet? Med fillere for kinnben og kjeveben, eller såkalt ansiktsskulpturering får du et raskt og vakkert «løft» som kan utgjøre en stor forskjell. På Osloklikken er trygghet og kvalitet våre hovedpilarer – som er grunnen til at alle våre injeksjonssykepleiere er høyt sertifiserte og spesialister på sine områder.
Om behandlingen

Ansiktsskulpturering med fillere er en av de siste trendene i den estetiske skjønnhetsverdenen. Behandlingene vi ser blir stadig mer populære er fyllstoffbehandlinger for å få et mer definert utseende. Disse er vanligvis:

  • Fillere i kinnben.
  • Fillere i haka.
  • Fillere i kjevelinjen.

På Osloklinikken har vi lang erfaring, kunnskap og kompetanse innen ansiktsskulturering, dvs. konturering med fillere, hvordan man endrer eller gjenoppretter trekk ved hjelp av injeksjonsbehandling. Behandlingen tar omtrent 30 minutter. Injeksjonen er ikke særlig smertefull fordi fillerene inneholder en liten del av bedøvelsesmidlet Lidokain. (Det er også mulig å få fillere uten lidokain for de som er gravide eller har kjent overfølsomhet mot dette stoffet).

Effekten er langvarig, men ikke permanent. Når vi injiserer fillere i kinnben og kjeve, anbefaler vi vanligvis en ny påfylling innen ca. 4-6 måneder for et mer varig resultat. Det er også viktig å vite at det er svært individuelt hvor lenge et produkt varer og hvor ofte du må opprettholde behandlingen.

Bedøvelse: Ja. Bedøvende krem før behandlingen.
Varighet: 30 min.
Smerte (0-10): 3
Resultatets varighet: 6-12 mnd.

Pris
Før og etter behandlingen

Før behandlingen

For å forhindre dannelsen av blåmerker, bør du ikke ta kosttilskudd, vitaminer og fiskeolje i fem dager før behandlingen. Alkohol bør ikke inntas de siste 48 timer før behandlingen, og Aspirin, Naproxen og Ibuprofen er heller ikke anbefalt i dette tidsrommet.

Etter behandlingen

Du bør vente 3 timer etter behandlingen med å benytte sminke og andre kjemikalier på områet. Den første uken etter behandlingen bør man holde behandlingsområdet unna både badstu, solarium og sol generelt. I to uker etter behandlingen bør området beskyttes med sterk solkrem. Unngå øvrige terapautiske behandlinger på området de to første ukene etter inngrepet.

Restitusjonstid

Det kan oppstå blåmerker og/eller hevelse i injeksjonsområdet de første dagene etter behandlingen. Hevelsen kan vare noen dager, mens blåmerkene kan kamufleres med sminke om ønskelig.

Hva er Fillere?
  • De aller fleste fillere består nesten utelukkende av hyaluronsyre. Hyaluronsyre, også kalt HA(etter det engelske Hyaluronic Acid) er et naturlig stoff som finnes i praktisk talt alle kroppens celler.
  • HA-tettheten er størst i huden (50%), men det finnes også i brusk, bindevev og i synovialvæsken som smører kroppens ledd.
  • Hyaluronsyre er svært løselig og kan binde vann i opptil 1000 ganger sin egen vekt.

Filler-merkene som Osloklinikken benytter er produkter som består av hyaluronsyre av den absolutt høyeste renhet tilgjengelig. De har svært konsistent monofasisk struktur som gir myk og jevn injeksjon gjennom hele behandlingen og hjelper til med å naturlig harmonisere volum, utseende og følelse. Produktene er designet for å se naturlig ut i løpet av hele brukstiden, frem til det punktet at det er helt absorbert i huden.