Leppeforstørring

Munnen din er et skikkelig blikkfang. Dette er ikke noe nytt; da man har benyttet ulike typer av leppestift siden antikken. En vakkert formet munn gir assosiasjoner til ungdom og sensualitet. Kanskje er du ikke fornøyd med munnens form eller leppenes fylde. Kanskje har leppene blitt tynnere med alderen på grunn av volumtap. Uansett årsak, kan Osloklinikken hjelpe deg dersom du ønsker forbedring på dette området.
Om behandlingen

Leppeforstørrelse er en av de mest utførte injeksjonsbehandlingene i verden. I dag kan man lage fyldigere, større lepper som også ser naturlige ut. Mange som ønsker en behandling med leppeforstørrelse har i utgangpunktet smale eller tynne lepper. Alternativt har de mistet volum og fasthet i leppene gjennom årene. Å bruke fillere for å endre utseendet eller bygge volum i leppene er i dag både vanlig og mer akseptert enn før.

Fordi ingen to munner er helt like, vil vi gi deg skreddersydde råd. Når du bestiller time hos oss får du en gratis og uforpliktende konsultasjon hos en av våre erfarne terapeuter for å diskutere de ulike alternativene som er tilgjengelig for deg. Du behøver ikke å bestille oppfølgingstime for selve behandlingen, såfremt du ikke ønsker dette. Når du i bestiller time, legger vi av nok tid til å både gi deg en grunding konsultasjon, pluss tid til den eventuelle behandlingen du ønsker. Valget er ditt.

Vi bruker leppene våre hele tiden, så det er ikke uvanlig at vi trenger vedlikeholdsbehandling med filler i leppene litt mer regelmessig enn i f.eks. andre deler av ansiktet. Når du gjør en leppeforstørrelse med filler på Osloklinikken, kan du føle deg trygg. Det er en trygg behandling som bare utføres av våre spesialiserte injeksjonssykepleiere.

Behandlerene hos Osloklinikken er spesialiserte innen leppefillere og har svært god erfaring på området. Ved bruk av fillere, mener vi at det er viktig å oppnå et naturlig utseende. Våre fillere gir en naturlig fylde og balanserer munnens volum. Leppene dine vil beholde sin naturlige form, bare virke en smule fyldigere.

Bedøvelse: Ja. Bedøvende krem før behandlingen.
Varighet: 10 min.
Smerte (0-10): 6
Resultatets varighet: 6-12 mnd.

Pris
Før og etter behandlingen

Før behandlingen

For å forhindre dannelsen av blåmerker, bør du ikke ta kosttilskudd, vitaminer og fiskeolje i fem dager før behandlingen. Alkohol bør ikke inntas de siste 48 timer før behandlingen, og Aspirin, Naproxen og Ibuprofen er heller ikke anbefalt i dette tidsrommet.

Etter behandlingen

Du bør vente 3 timer etter behandlingen med å benytte leppestift og andre kjemikalier på leppene. Den første uken etter behandlingen bør man holde behandlingsområdet unna badstu, solarium og sol generelt. Unngå øvrige terapautiske behandlinger på området de to første ukene etter inngrepet.

Restitusjonstid

Det kan oppstå blåmerker og/eller hevelse i leppene de første dagene etter behandlingen. Hevelsen varer ofte 2-3 dager, mens blåmerkene kan kamufleres med sminke om ønskelig.

Hva er Fillere?
  • De aller fleste fillere består nesten utelukkende av hyaluronsyre. Hyaluronsyre, også kalt HA(etter det engelske Hyaluronic Acid) er et naturlig stoff som finnes i praktisk talt alle kroppens celler.
  • HA-tettheten er størst i huden (50%), men det finnes også i brusk, bindevev og i synovialvæsken som smører kroppens ledd.
  • Hyaluronsyre er svært løselig og kan binde vann i opptil 1000 ganger sin egen vekt.

Filler-merkene som Osloklinikken benytter er produkter som består av hyaluronsyre av den absolutt høyeste renhet tilgjengelig. De har svært konsistent monofasisk struktur som gir myk og jevn injeksjon gjennom hele behandlingen og hjelper til med å naturlig harmonisere volum, utseende og følelse. Produktene er designet for å se naturlig ut i løpet av hele brukstiden, frem til det punktet at det er helt absorbert i huden.