Munnviker

Med årene er det vanlig å miste volum i ansiktet, – og med det kan munnvikene sakte trekke seg ned. Med en diskret og effektiv injeksjonsbehandling med filler kan man enkelt bli kvitt nedadgående munnviker. På Osloklinikken vil du alltid bli behandlet av en sertifisert injeksjonssykepleier – alt for at du skal få de beste resultatene på en trygg og sikker måte.
Om behandlingen

Vi ser alle annerledes ut og har forskjellige ansiktstrekk. Hvordan munnen vår ser ut og oppfører seg er delvis genetikk. Imidlertid er en stor andel av de som opplever problemer med nedadgående munnviker, personer som med alderen har mistet en del av volumet i ansiktet. Dette kan effektivt behandles med filler hos Osloklinikken.

Før behandlingen diskuterer du dine forventninger, ønsker og forbehold med din injeksjonssykepleier. Behandlingen utføres vanligvis i forbindelse med konsultasjonen. Vi starter med å ta bilder til din personlige journal. Hvis du ønsker det, bruker vi en bedøvelseskrem over området før behandlingen.

Injeksjonssykepleieren injiserer deretter filler i munnvikene for å løfte porene som vil bidra til å gi ansiktet et positivt uttrykk selv i avslappet stilling. Dette er en effektiv behandling som gir et raskt og naturlig resultat.

Bedøvelse: Valgfritt. Bedøvende krem før behandlingen.
Varighet: 10 min.
Smerte (0-10): 2 (med bedøvelseskrem)
Resultatets varighet: 6-12 mnd.

Pris
Før og etter behandlingen

Før behandlingen

For å forhindre dannelsen av blåmerker, bør du ikke ta kosttilskudd, vitaminer og fiskeolje i fem dager før behandlingen. Alkohol bør ikke inntas de siste 48 timer før behandlingen, og Aspirin, Naproxen og Ibuprofen er heller ikke anbefalt i dette tidsrommet.

Etter behandlingen

Du bør vente 3 timer etter behandlingen med å benytte sminke og andre kjemikalier på områet. Den første uken etter behandlingen bør man holde behandlingsområdet unna både badstu, solarium og sol generelt. I to uker etter behandlingen bør området beskyttes med sterk solkrem. Unngå øvrige terapautiske behandlinger på området de to første ukene etter inngrepet.

Restitusjonstid

Det kan oppstå blåmerker og/eller hevelse i leppene de første dagene etter behandlingen. Hevelsen kan vare noen dager, mens blåmerkene kan kamufleres med sminke om ønskelig.

Hva er Fillere?
  • De aller fleste fillere består nesten utelukkende av hyaluronsyre. Hyaluronsyre, også kalt HA(etter det engelske Hyaluronic Acid) er et naturlig stoff som finnes i praktisk talt alle kroppens celler.
  • HA-tettheten er størst i huden (50%), men det finnes også i brusk, bindevev og i synovialvæsken som smører kroppens ledd.
  • Hyaluronsyre er svært løselig og kan binde vann i opptil 1000 ganger sin egen vekt.

Filler-merkene som Osloklinikken benytter er produkter som består av hyaluronsyre av den absolutt høyeste renhet tilgjengelig. De har svært konsistent monofasisk struktur som gir myk og jevn injeksjon gjennom hele behandlingen og hjelper til med å naturlig harmonisere volum, utseende og følelse. Produktene er designet for å se naturlig ut i løpet av hele brukstiden, frem til det punktet at det er helt absorbert i huden.