Nasolabiale linjer

Med økende alder er det vanlig å få en fremtredende fold på siden mellom munn og nese, disse foldene kalles nasolabiale linjer. Nasolabiale linjer kan glattes ut ved hjelp av en fillerinjeksjoner, en diskret behandling for et yngre utseende. Hos Osloklinikken får du en trygg fillerbehandling fra erfarent og kompetent personale – alt for at du skal få best mulig resultat på en så trygg og sikker måte som mulig.
Om behandlingen

Med økende alder kan du få et volumtap i mellomansiktet, noe som kan føre til dype linjer på sidene mellom munn og nese – såkalte nasolabiale linjer. Du kan også få mer fremtredende nasolabiale linjer i forbindelse med vekttap eller sykdom, men det er fremfor alt et vanlig tegn på alder. Linjene kan imidlertid også være tydelig fremtredende selv hos yngre personer.

Linjene er stort sett synlige når du smiler, men kan over tid forbli som permanente furer på sidene mellom nese og munn.

Med fillere fyller man ut og mykner linjene, noe som får deg til å se yngre, mer våken og lykkeligere ut. De ansatte hos Osloklinikken har lang erfaring med å behandle nasolabiale linjer med fyllstoffer, og alle våre injeksjonssykepleiere er høyt sertifiserte.

Bedøvelse: Ja. Bedøvende krem før behandlingen.
Varighet: 10 min.
Smerte (0-10): 3
Resultatets varighet: 6-12 mnd.

Pris
Før og etter behandlingen

Før behandlingen

For å forhindre dannelsen av blåmerker, bør du ikke ta kosttilskudd, vitaminer og fiskeolje i fem dager før behandlingen. Alkohol bør ikke inntas de siste 48 timer før behandlingen, og Aspirin, Naproxen og Ibuprofen er heller ikke anbefalt i dette tidsrommet.

Etter behandlingen

Du bør vente 3 timer etter behandlingen med å benytte sminke og andre kjemikalier på behandlingsområdet. Den første uken etter behandlingen bør man holde behandlingsområdet unna både badstu, solarium og sol generelt. I to uker etter behandlingen bør området beskyttes med sterk solkrem. Unngå øvrige terapautiske behandlinger på området de to første ukene etter inngrepet. Trening, selv lett trening, som yoga etc., bør ikke gjennomføres samme dag som inngrepet.

Restitusjonstid

Du kan ha litt hevelse og/eller blåmerker i behandlingsområdet etter behandlingen. Blåmerkene kan kamufleres med sminke og hevelsene kan behandles med nedkjøling rett etter inngrepet.

Hva er Fillere?
  • De aller fleste fillere består nesten utelukkende av hyaluronsyre. Hyaluronsyre, også kalt HA(etter det engelske Hyaluronic Acid) er et naturlig stoff som finnes i praktisk talt alle kroppens celler.
  • HA-tettheten er størst i huden (50%), men det finnes også i brusk, bindevev og i synovialvæsken som smører kroppens ledd.
  • Hyaluronsyre er svært løselig og kan binde vann i opptil 1000 ganger sin egen vekt.

Filler-merkene som Osloklinikken benytter er produkter som består av hyaluronsyre av den absolutt høyeste renhet tilgjengelig. De har svært konsistent monofasisk struktur som gir myk og jevn injeksjon gjennom hele behandlingen og hjelper til med å naturlig harmonisere volum, utseende og følelse. Produktene er designet for å se naturlig ut i løpet av hele brukstiden, frem til det punktet at det er helt absorbert i huden.