Neseskulpturering

Har du et søkk i nesen, eller en utstående kul? Noen ganger kan disse tilfellene enkelt korrigeres med fillere og såkalt neseskulpturering. Fillerbehandling kan gi samme resultat som kirurgi, men medfølger fordelene av å slippe hevelse, anestesi eller kniver. Du slipper også å sette av en rekke dager til restitusjon etter behandlingen.
Om behandlingen

Våre fillere er basert på hyaluronsyre, et stoff som er naturlig for kroppen og er en fantastisk metode for å korrigere uregelmessigheter, bulker og andre uregelmessigheter på, eller i nesen. Våre høyt utdannede leger og spesialiserte sykepleiere har fått opplæring i å skulpturere alle typer nesebroer og korrigere ujevnheter og bulker ved hjelp av fillere. Resultatet kan sees umiddelbart og effekten varer i omtrent et år.

Under en fillerbasert nesekorreksjon vil en liten mengde filler bli injisert i områdene der f. eks. nesen er mindre rett. Du trenger ikke bekymre deg for at nesen din blir større.

Neseskulpturering er også velegnet for de godt voksne. Mange vet ikke at ører og nese fortsetter å vokse gjennom hele livet. Det kan være at for eksempel nesetippen forlenges med alderen og til slutt synker. Med en liten injeksjon filler i tuppen av nesen løfter du spissen litt. Et lite inngrep som kan gi store resultater.

Bedøvelse: Ja. Bedøvende krem før behandlingen.
Varighet: 10 min.
Smerte (0-10): 3
Resultatets varighet: 6-12 mnd.

Pris
Før og etter behandlingen

Før behandlingen

For å forhindre dannelsen av blåmerker, bør du ikke ta kosttilskudd, vitaminer og fiskeolje i fem dager før behandlingen. Alkohol bør ikke inntas de siste 48 timer før behandlingen, og Aspirin, Naproxen og Ibuprofen er heller ikke anbefalt i dette tidsrommet.

Etter behandlingen

Du bør vente minimum 3 timer etter behandlingen med å benytte sminke og andre kjemikalier i nærhet av nesen. Den første uken etter behandlingen bør man holde behandlingsområdet unna både badstu, solarium og sol generelt. I to uker etter behandlingen bør området beskyttes med sterk solkrem. Unngå øvrige terapautiske behandlinger på området de to første ukene etter inngrepet. Trening, selv lett trening, som yoga etc., bør ikke gjennomføres samme dag som inngrepet.

Restitusjonstid

Ingen restitusjonstid. Blåmerker og hevelse vil sjelden forekomme på nesen.

Hva er Fillere?
  • De aller fleste fillere består nesten utelukkende av hyaluronsyre. Hyaluronsyre, også kalt HA(etter det engelske Hyaluronic Acid) er et naturlig stoff som finnes i praktisk talt alle kroppens celler.
  • HA-tettheten er størst i huden (50%), men det finnes også i brusk, bindevev og i synovialvæsken som smører kroppens ledd.
  • Hyaluronsyre er svært løselig og kan binde vann i opptil 1000 ganger sin egen vekt.

Filler-merkene som Osloklinikken benytter er produkter som består av hyaluronsyre av den absolutt høyeste renhet tilgjengelig. De har svært konsistent monofasisk struktur som gir myk og jevn injeksjon gjennom hele behandlingen og hjelper til med å naturlig harmonisere volum, utseende og følelse. Produktene er designet for å se naturlig ut i løpet av hele brukstiden, frem til det punktet at det er helt absorbert i huden.