Tear trough

Tear trough kalles også for poser eller sirkler under øynene. Dette kan skyldes det som kalles på fagspråket kalles for tear through eller tårekanaler, som er hulrom eller fordypninger under øynene som ofte oppstår med alderen når fettvolumet under øynene reduseres.
Om behandlingen

Du starter din behandling med å bestille en time – et første møte hvor vi diskuterer og gjennomgår behandlingen og sørger for at du får svar på alle spørsmålene dine, slik at du føler deg helt trygg før prosedyren.

Selve fillerbehandlingen utføres i de fleste tilfeller i forbindelse med konsultasjonen.

Hvor mange injiseringspunkter og hvor mye fyllstoff som injiserer, differensierer i hvert tilfelle. En behandling for tear through er imidlertid relativt rask og oppleves ikke som spesielt smertefull.

Resultatet har en stor effekt og varer i 6-12 måneder før du trenger ekstra påfyll. De fleste opplever en stor forbedring etter behandling og ser mye mer våken og friskere ut.

Påse å ankomme klinikken 30 minutter før behandlingen slik at vi kan påføre bedøvende krem og gi denne tid til å virke. Deretter injiseres filleren ved hjelp av ultratynne nåler(kanyler). Behandlingen vil umiddelbart gjenopprette tapet av volum under øynene, og gi deg et friskere og mindre slitent utseende. Noen ganger vil det å tilføre litt filler i kinnbenene gjøre resultatet enda bedre.

Bedøvelse: Ja. Bedøvende krem før behandlingen.
Varighet: 15 min.
Smerte (0-10): 4
Resultatets varighet: 6-12 mnd.

Pris
Før og etter behandlingen

Før behandlingen

For å forhindre dannelsen av blåmerker, bør du ikke ta kosttilskudd, vitaminer og fiskeolje i fem dager før behandlingen. Alkohol bør ikke inntas de siste 48 timer før behandlingen, og Aspirin, Naproxen og Ibuprofen er heller ikke anbefalt i dette tidsrommet.

Etter behandlingen

Du bør vente 3 timer etter behandlingen med å benytte sminke og andre kjemikalier under øynene. Den første uken etter behandlingen bør man holde behandlingsområdet unna både badstu, solarium og sol generelt. I to uker etter beahndlingen bør området beskyttes med sterk solkrem. Unngå øvrige terapautiske behandlinger på området de to første ukene etter inngrepet. Trening, selv lett trening, som yoga etc., bør ikke gjennomføres samme dag som inngrepet.

Restitusjonstid

Det kan oppstå blåmerker og/eller hevelse i leppene de første dagene etter behandlingen. Hevelsen kan vare noen dager, mens blåmerkene kan kamufleres med sminke om ønskelig. Det endelige resultatet av denne behandlingen oppnås etter omtrent to uker.

Hva er Fillere?
  • De aller fleste fillere består nesten utelukkende av hyaluronsyre. Hyaluronsyre, også kalt HA(etter det engelske Hyaluronic Acid) er et naturlig stoff som finnes i praktisk talt alle kroppens celler.
  • HA-tettheten er størst i huden (50%), men det finnes også i brusk, bindevev og i synovialvæsken som smører kroppens ledd.
  • Hyaluronsyre er svært løselig og kan binde vann i opptil 1000 ganger sin egen vekt.

Filler-merkene som Osloklinikken benytter er produkter som består av hyaluronsyre av den absolutt høyeste renhet tilgjengelig. De har svært konsistent monofasisk struktur som gir myk og jevn injeksjon gjennom hele behandlingen og hjelper til med å naturlig harmonisere volum, utseende og følelse. Produktene er designet for å se naturlig ut i løpet av hele brukstiden, frem til det punktet at det er helt absorbert i huden.