Fjerning av tatovering

Vi har flere års erfaring med å behandle og fjerne tatoveringer. Ingen to tatoveringer er like. Kanskje på overflaten, men forskjellige «angrepsmoetoder» er nødvendig og krever forståelse for hvordan man skal behandle den. Dette har vi god erfaring med og kan derfor skreddersy laserbehandlingen i alle de forskjellige fasene som hele tatoveringsfjerningen pågår.

Om behandlingen

Under behandlingen trenger laserpulsene inn i huden og sprenger pigmentene som tatoveringen består av. Pigmentene brytes ned i mikroskopiske partikler som blir ført bort av lymfesystemet. Kroppen trenger 12 uker for å fjerne partiklene, og det skal derfor være 12 uker mellom hver behandlingsøkt.

Antall behandlinger som er nødvendig for å fullstendig fjerne en tatovering varierer, men de fleste vil behøve 8-12 behandlinger.

Den nyeste teknologien:
Vi bruker en Q-switchet Nd:Yag laser som er en spesialutviklet laser for fjerning av tatoveringer. Vår lasermaskin har en unik og patentert teknologi som med tvillingimpulser produserer to identiske pulser på en og samme tid, og effekten økes dermed betydelig sammenlignet med andre maskiner. Disse identiske tvillingpulsene betyr at strålene fokuseres med dobbel styrke mot blekket og dermed gir økt effekt. Behandlingen foregår helt uten arrdannelse. Vår laser er effektiv, sikker og den mest egnede for bleking og fjerning av tatoveringer. Vi stiller inn laseren vår ut fra din spesifikke hud og tatovering slik at du oppnår det aller beste resultat.

Prislisten: Har tatoveringen andre mål en de oppgitte, vil prisen justeres tilsvarende.

Pris

Hos Osloklinikken får du 50% rabatt på hver tredje behandling.

Før og etter behandlingen

Før behandlingen

– Unngå sol og solarium 2-4 uker før behandlingen.
– Ikke bruk spray-tan i minst 2 uker før behandlingen.
– Unngå sminke, fete kremer eller oljer på området som skal behandles 24 timer før.

Etter behandlingen

Etter behandlingen blir området på huden avkjølt med en kjølepose og smurt med en salve. Huden kan bli sår, hoven og rød noen dager etter behandlingen. For å unngå blemmer er det viktig å fortsette å avkjøle området til varmeutviklingen har avtatt. Hvis det oppstår er en blemme, må du ikke røre den. Blemmer legger seg etter noen dager. Unngå å sole deg, trene hardt og svømme de første dagene etter behandlingen. Husk å holde huden grundig fuktet i noen dager etter behandlingen til hevelse og varmen har forsvunnet.

Restitusjonstid

Etter 12 uker er du velkommen tilbake til Osloklinikken for å fortsette med laserbehandling og fjerningen av din tatovering.

Hva er laser?

Laserstråling kan brukes til mange former av estetiske behandlinger. Blant annet for å fjerne rynker, hårvekst, overfladiske blodkar, pigmentflekker, akne-arr og tatoveringer.

Enkelt beskrevet er laser det samme som konsentrert lys. I en estetisk laserbehandling brukes laserteknologi til å konvertere lys til varme. Varmen kan brukes overfladisk eller dypere ned i hudvevet, avhengig av hva ønsker å behandle.

Ved hjelp av varmen som laserlyset skaper, får du en kontrollert endring i vevet du sikter mot. Hvis du vil behandle et pigmentflekk, er laserstrålen innstilt på å finne overflødig pigment. Og når du fjerner hår, er hårstrået kanalen ned til roten, som deretter brennes bort. Hvis du ønsker å behandle synlige blodkar, er laserstrålen innstilt på å finne rødt – varme sendes da inn i karet, og karet forsvinner.

Hos Osloklinikken benytter vi Alexandrite og NdYAg til hårfjerning, pigmentbehandling, skin tightening, akne-arr og sprengte blodkar, mens vi benytter Qswitch for fjerning av tatoveringer. Dette sikrer deg den ypperste og mest moderne behandlingsformen, uansett behov.