Skin Tightening

NB. Beklager, denne og våre øvrige laser-behandlinger er midlertidig utilgjengelig i påvente av nytt utstyr.

Skin tightening er også kalt hudforyngring og hudforbedring, eller enda mer populært – ansiktsløft uten operasjon.
Det er det en god grunn til!

Om behandlingen

Laserbehandlingen gir huden et mer ungdommelig preg ved å redusere rynker og uregelmessigheter i huden. Du vil også oppleve fastere hud og et mer elastisk uttrykk da aldersendringene fra solskader og pigmentert hud også reduseres.

Ved skin tightening sendes laserlys med lang bølgelengde ned i huden. Dette gir varmeutvikling i over- og underhuden. Når tilstrekkelig temperatur er nådd, trekker hudens kollagen seg sammen og det stimuleres samtidig til ny kollagendannelse. Hudstrukturen og balansen mellom talgproduksjon og hudens fuktighetsbevarende evne forbedres, porer og små blodkar krymper og pigmenteringen blir jevnere. Resultatet er en sunnere og yngre hud.

Takket være vårt moderne og høyteknologiske utstyr er behandlingen relativt smertefri.

For optimalt resultat anbefaler vi i de fleste tilfeller 4 behandlinger med et opphold mellom hver behandling på 4-6 uker. Når ønsket resultat er oppnådd, anbefaler vi en vedlikeholdsbehandling på ca. 2 ganger per år.

Prisforklaring: Eksempler på det vi kaller «Større områder» i prislisten er f.eks. fullt ansikt, hals eller utrigning.

Pris
Før og etter behandlingen

Før behandlingen

Krever ikke noe av pasienten i forkant av behandlingen.

Etter behandlingen

Det er viktig å jevnt benytte solkrem etter behandlingen, samt følge opp med en god hudpleierutine. Hvilke typer produkter som passer best for deg og din hudtype vil du få råd til av din hudterapaut.

Restitusjonstid

Etter laserbehandlingen oppstår vanligvis en liten rødhet eller hevelse som forsvinner av seg selv i løpet av få dager. I noen få isolerte tilfeller kan det dannes en blemme som leges i løpet av en uke, men i svært sjeldne tilfeller kan det føre til en liten pigmentering eller arr.

Hva er laser?

Laserstråling kan brukes til mange former av estetiske behandlinger. Blant annet for å fjerne rynker, hårvekst, overfladiske blodkar, pigmentflekker, akne-arr og tatoveringer.

Enkelt beskrevet er laser det samme som konsentrert lys. I en estetisk laserbehandling brukes laserteknologi til å konvertere lys til varme. Varmen kan brukes overfladisk eller dypere ned i hudvevet, avhengig av hva ønsker å behandle.

Ved hjelp av varmen som laserlyset skaper, får du en kontrollert endring i vevet du sikter mot. Hvis du vil behandle et pigmentflekk, er laserstrålen innstilt på å finne overflødig pigment. Og når du fjerner hår, er hårstrået kanalen ned til roten, som deretter brennes bort. Hvis du ønsker å behandle synlige blodkar, er laserstrålen innstilt på å finne rødt – varme sendes da inn i karet, og karet forsvinner.

Hos Osloklinikken benytter vi Alexandrite og NdYAg til hårfjerning, pigmentbehandling, skin tightening, akne-arr og sprengte blodkar, mens vi benytter Qswitch for fjerning av tatoveringer. Dette sikrer deg den ypperste og mest moderne behandlingsformen, uansett behov.