Belkyra Fettfjerning

Fettfjerning med Belkyra ødelegger fettcellene under haken slik at man får en mer markert profil. Stoffet som injiseres produseres naturlig i kroppen og Belkyra er derfor en skånsom og effektiv behandling mot uønsket fett i underhake-partiet.

Om behandlingen

Belkyra er en fettoppløsende løsning som retter seg mot cellemembranen til adipocyttene og reduserer fettet i underhaken. De beste resultatene kan oppnås hos pasienter med moderat kroppsvekt eller som er litt overvektige, med lokal fettvekst under haken som ikke forsvinner, til tross for kosthold og fysisk aktivitet.

Når Belkyra har fjernet fettcellene dine, er de borte for alltid og behandlingen er derfor å anse som permanent. Merk dog at de gjenværende fettcellene dine fortsatt kan bli større ved vektoppgang.

Siden alles hakeprofil er forskjellig, varierer antall behandlinger fra pasient til pasient. Hos Osloklinikken vil vi alltid gi deg en grundig konsultasjon i forkant av et eventuelt behandlingsløp. Antall behandlinger vil variere fra 1-6 økter med 6 ukers mellomrom.

Hva er Belkyra?

Belkyra er en syntetisk form for deoksykolsyre, identisk med kroppens egen gallesyre. Denne syren frigjøres av leveren din for å fordøye et fett måltid.

Denne fettoppløsende injeksjonen, også kjent som lipolytisk injeksjon, ødelegger fettceller ved å skade cellemembranen noe som gjør fettet flytende. De ødelagte fettcellene brytes deretter ned og fjernes naturlig gjennom kroppens lymfesystem.

Belkyra er i USA kjent under merkenavnet «Kybella», hvor mange fikk opp øynene for behandlingen da Khloe Kardashian ble offisiell talsperson for Belkyra/Kybella i 2020.