Fettfjerning Ansikt

Å ha dobbelhake eller hamsterheng kan ha forskjellige årsaker, deriblant aldring, genetikk og vektøkning. For mange har tilstandene en negativ psykologisk innvirkning og er vanskelig å bli kvitt selv med en sunn vekt og livsstil. For disse tilfellene finnes det heldigvis en løsning.

Om behandlingen

DesoFace er et revolusjonerende fettoppløsende middel som retter seg mot cellemembranen hos fettcellene og reduserer dobbelthaken og/eller hamsterhenget. De beste resultatene kan oppnås hos pasienter med moderat kroppsvekt eller som er litt overvektige og har lokal fettvekst i kinnene(hamsterheng) eller dobbelhake – til tross for kosthold og fysisk aktivitet.

Behandlingen har lenge vært tilgjengelig i utlandet, men er relativt ny på det norske markedet. Gjennom sitt utviklingsprogram ble over 2600 pasienter med varierende grad av dobbelhake behandlet for sine problemområder med utrolige og varige resultater.

DesoFace er en injeksjonsbehandling som fokuserer inn og eliminerer fettceller under haken eller kinnene, og som gradvis kan forbedre profilens utseende. Når ønsket resultat er oppnådd, er det vanligvis ikke behov for ytterligere behandling.

Vi injiserer små mengder av løsningen flere forskjellige steder i området som skal behandles.

Hver behandlingsøkt tar omtrent 20 – 30 minutter.

Størrelsen på dobbelthaken eller hamsterhenget vil forbedres gradvis etter hver økt.

I de aller fleste tilfeller er det behov for 3-4 behandlinger, men noen ganger kreves 5-6 behandlinger. Under din konsultasjon med en av våre estetiske sykepleiere vil du motta informasjon om det sannsynlige antallet for akkurat deg.

Pris
Før og etter behandlingen

Før behandlingen

Krever ikke noe av pasienten i forkant av behandlingen.

Etter behandlingen

Etter behandlingen kan du oppleve mindre smerte, hevelse/væskeansamling, blåmerker eller redusert følsomhet i behandlingsområdet. Disse effektene er vanligvis midlertidige og forsvinner innen relativt kort tid. Forekomsten, alvorlighetsgraden og varigheten av bivirkningene er generelt størst etter den første behandlingen og avtar etter hvert som behandlingen fortsetter.

Restitusjonstid

I de aller fleste fall vil bieffektene (beskrevet i punktet over) være helt borte innen 1-2 uker.

Hva er fettfjerning med DesoFace?

Love Cosmedical er et ungt italiensk selskap som produserer de produktene som Osloklinikken benytter for fettoppløsing, -henholdsvis DesoFace og DesoBody. Disse revolusjonerende fettoppløsende behandlingene er basert på høy faglig kunnskap og banebrytende teknologi.

Selskapet har god kompetanse innen kosmetisk medisin og leverer trygge produkter av høy kvalitet som gir gode og ikke minst, varige, resultater. DesoFace og DesoBody er de ultimate produktene for effektivt behandling av alle typer lokaliserte fettavleiringer i ansiktet, magen, lårene, armene, rygg, rumpe, nakken m.m., og er derfor Osloklinikkens desiderte favoritt.