Fettfjerning Kropp

Dersom du sliter med lokale fettansamlinger på kroppen som ikke vil forsvinne til tross for kosthold og aktivitet, så har vi løsningen for deg.
Om behandlingen

DesoBody er en revolusjonernede fettoppløsende injeksjon, også kjent som lipolytisk injeksjon, som ødelegger fettcellene ved å skade fettcellemembranen og gjøre fettet flytende i behandlingsområdet. De skadede fettcellene brytes deretter ned og fjernes naturlig gjennom kroppens lymfesystem.

De beste resultatene kan oppnås hos pasienter med moderat kroppsvekt eller som er litt overvektige og har lokal fettvekst som ikke forsvinner til tross for kosthold og fysisk aktivitet.

Vi injiserer små mengder av løsningen flere forskjellige steder i området som skal behandles.

Hver behandlingsøkt tar omtrent 20 – 30 minutter.

Fettansamlingen på behandlingsområdet vil gradvis minskes etter hver økt.

Eksempler på områder som kan behandles med DesoBody hos Osloklinikken:

  • Øvre mage
  • Nedre mage
  • Kjærlighetshåndtak
  • Overarmene
  • Rygg (BH-fett)
  • Lår (også såkalte ridelår)
  • Bryster(hos menn)
  • Hofter
  • Knær
  • Rumpe

Det endelige resultatet sees omtrent 2 måneder etter behandlingen.

I de aller fleste tilfeller er det behov for 3-4 behandlinger, men noen ganger kreves 5-6 behandlinger. Under din konsultasjon med en av våre estetiske sykepleiere vil du motta informasjon om det sannsynlige antallet for akkurat deg.

Når ønsket resultat er oppnådd, er det vanligvis ikke behov for ytterligere behandling.

Pris
Før og etter behandlingen

Før behandlingen

Krever ikke noe av pasienten i forkant av behandlingen.

Etter behandlingen

Etter behandlingen kan du oppleve mindre smerte, hevelse/væskeansamling, blåmerker eller redusert følsomhet i behandlingsområdet. Disse effektene er vanligvis midlertidige og forsvinner innen relativt kort tid. Forekomsten, alvorlighetsgraden og varigheten av bivirkningene er generelt størst etter den første behandlingen og avtar etter hvert som behandlingen fortsetter.

Restitusjonstid

I de aller fleste fall vil bieffektene (beskrevet i punktet over) være helt borte innen 1-2 uker.

Hva er fettfjerning med DesoBody?

Love Cosmedical er et ungt italiensk selskap som produserer de produktene som Osloklinikken benytter for fettoppløsing, -henholdsvis DesoFace og DesoBody. Disse revolusjonerende fettoppløsende behandlingene er basert på høy faglig kunnskap og banebrytende teknologi.

Selskapet har god kompetanse innen kosmetisk medisin og leverer trygge produkter av høy kvalitet som gir gode og ikke minst, varige, resultater. DesoFace og DesoBody er de ultimate produktene for effektivt behandling av alle typer lokaliserte fettavleiringer i ansiktet, magen, lårene, armene, rygg, rumpe, nakken m.m., og er derfor Osloklinikkens desiderte favoritt.