Mesoterapi m/ Xela Rederm

Med tiden endres hudens egenskaper; kollagen og elastiske fibre reduseres, og fordelingen og funksjonen til kroppens egen hyaluronsyre endres. Den viktigste funksjonen til hyaluronsyre er å binde vann, og når det forsvinner, blir huden tynnere, tørrere og mindre elastisk. Hvor raskt huden eldes avhenger av eksterne faktorer (f.eks. sol, røyking og kosthold), samt interne faktorer (gener og alder).

Om behandlingen

Ved å injisere hyaluronsyre rett under hudoverflaten, gjenoppretter Xela Rederm fuktighetsbalansen og forbedrer hudens struktur, fasthet og elastisitet i tillegg til å gi huden ny glød. Xela Rederm inneholder også ravsyre. Ravsyren stimulerer hudcellene til å formere seg og gjør dermed huden fastere og mer smidig.

Enkelt forklart får huden et løft av fuktighet, ny energi og nye unge hudceller.

Forutenom det vanligste behandlingsområdet som er ansiktet, kan behandlingen også benyttes for å forbedre utsatte og følsomme områder som nakken, utrigningen, hender, knær samt områder med arr eller aknearr.

For de som benytter BTX(også kalt Botox) ofte er denne behandlingen anbefalt som en komplementær behandling for å fornye huden og gjøre den elastisk slik at du ikke trenger å bruke Botox så ofte. Hudkremer kan myke opp det øverste laget av huden, men aldri gå i dybden på samme måte som denne behandlingen kan, -hvor huden gjenoppbygges fra innsiden og effekten blir langvarig.

Hos Osloklinikken tilbyr vi tre typer med Xela Rederm avhengig av konsentrasjonen av hyaulonsyre: 1,1%, 1,8% og 2,2%. Behandlingen utføres som oftest 3 ganger med 2 ukers mellomrom. Effekten etter en serie på 3 behandlinger varer i ca. ett år.

Sammen med din spesialiserte hudteraput vil du under konsultasjon få informasjon om hvilken behandling som passer dine ønsker best, og dere enes så om en behandlingsplan.

Pris

Pakkepris: 3 behandlinger m/Xela Rederm = 6000,-

Hva er mesoterapi med Xela Rederm?

Mesoterapi med Xela Rederm er kort forklart en behandlingsform som redermatiliserer huden. – Huden mottar altså tiltrengt fuktighet fra undersiden, mens kollagen og elastin stimuleres til reproduksjon. Hudtone, tekstur og pigmentering vil derfor også forbedres.

1,1% Xela Rederm brukes til å behandle det sarte øyeområdet. Det hjelper med fuktighet, fine linjer og rynker, tykner den delikate huden, skjuler mørke sirkler og fjerner pigmentering.

1,8% Xela Rederm brukes til ansikt, nakke og utringningen hos de med moderat dehydrert hud, solskader, pigmentering og generell slapphet i huden.

2,2% Xela Rederm brukes til nakke og utringning hos de med sterkt dehydrert hud, tap av elastisitet og dårlig hudstruktur. Den kan også brukes på strekkmerker, eller på hender, knær og andre områder av kroppen.