Trådløft

Ønsker du ansiktsløft uten kirurgi? Da er trådløft den ideelle behandlingen for deg. Dette er en ny metode som strammer opp slapp hud og gir ansikt og hals et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende. Metoden er trygg og skånsom og resultatene er slående.

Om behandlingen

Trådløft er en teknologi hvor vi benytter biologisk nedbrytbare og kollagenstimulerende tråder som føres inn under huden. Metoden og trådteknologien vi benytter er ny og kan sees på som en moderne og oppgradert versjon av konvensjonelle trådløft.

Før behandlingen starter, vil du få lokalbedøvelse på behandlingsstedet. Nålen som blir brukt er liten og du vil ikke oppleve smerter.

Selve behandlingen tar ca 30 minutter og etter dette er du fri til å gå tilbake til jobben eller hva du ellers hadde planlagt for resten av dagen.

I tiden etter behandlingen vil kroppens egen elastin- og kollagenproduksjon stimuleres og til og med økes. Dette som en effekt av at trådene gradvis absorberes av hudvevet. Disse effektene vil sammen resultere i løft og oppstramming og over tid økt spenst og elastisitet i huden.

Behandlingen gir umiddelbar effekt, mens huden vil fortsette å forbedre seg de neste 8-12 ukene, til du da opplever det fulle resultat.

Resultatet varer 12-18 måneder før trådene sakte begynner å løses opp.

Pris

Gratis konsultasjon: Hos oss får du alltid gratis konsultasjon, finn ledig time her.

Hvilken tråd benyttes?

Hos Beauty by Reza benytter vi utelukkende tråder av høykvaliets merket BB-Lock.

BB-Lock gjør opp for begrensningene som finnes ved konvensjonell trådløfting. I vanlige trådløftemetoder settes tråden inn fra topp til bunn, mens med BB-Lock settes tråden direkte inn i behandlingsområdet for å skape en løfte-effekt gjennom fordeling av volum.
Som et resultat påføres løftekraften på et bredere område sammenlignet med vanlig trådløfting, noe som gir utmerket fiksering og oppstrammende effekt.

Nøyaktig hvilken tråd vi benytter avhenger av behandlingsområde, den enkelte pasient og ønsket resultat.