Jalupro Classic – Under Eye Treatment

Med tiden endres hudens egenskaper; kollagen og elastiske fibre reduseres, og fordelingen og funksjonen til kroppens egen hyaluronsyre endres. Den viktigste funksjonen til hyaluronsyre er å binde vann, og når det forsvinner, blir huden tynnere, tørrere og mindre elastisk. Hvor raskt huden eldes avhenger av eksterne faktorer (f.eks. sol, røyking og kosthold), samt interne faktorer (gener og alder).

Om behandlingen

Jalupro Classic er en profesjonell mesoterapautisk skin booster for biorevitalisering og er spesielt anbefalt til området under øynene.

Den reduserer gradvis forekomsten av rynker, hydrerer huden og forbedrer hudens generelle tekstur og utseende.

Jalupro Classic er en steril og resorberbar løsning som redermaliserer huden og gir en anti-aldrende effekt av ansikt og kropp(lett til middels grad). Classic kan også benyttes for å forlenge effekten av andre estetiske behandlinger, samt brukes før og etter operasjoner.

Hos Osloklinikken benytter vi hovedsakelig Jalupro Classic til behandling av området under øynene, da resultatene her har vist seg overlegne i forhold til tilsvarende produkter på markedet i dag.

Pris