Jalupro Super Hydro

Med tiden endres hudens egenskaper; kollagen og elastiske fibre reduseres, og fordelingen og funksjonen til kroppens egen hyaluronsyre endres. Den viktigste funksjonen til hyaluronsyre er å binde vann, og når det forsvinner, blir huden tynnere, tørrere og mindre elastisk. Hvor raskt huden eldes avhenger av eksterne faktorer (f.eks. sol, røyking og kosthold), samt interne faktorer (gener og alder).

Om behandlingen

Jalupro Super Hydro er den kraftigste skin boosteren på markedet i dag og brukes til å behandle alvorlig dehydrering og sliten hud. Ved å injisere hyaluronsyre rett under hudoverflaten, gjenoppretter Super Hydro fuktighetsbalansen og forbedrer hudens struktur, fasthet og elastisitet i tillegg til å gi huden ny glød. Denne behandlingstypen kalles også for mesoterapi.

Enkelt forklart får huden et løft av fuktighet, ny energi og en rekke nye næringsstoffer som nye unge hudceller.

Foruten det vanligste behandlingsområdet som er ansiktet, kan behandlingen også benyttes for å forbedre andre utsatte og følsomme områder slik som halsen, utrigningen, hender, indre lår og mage, samt knær og områder med arr eller aknearr.

Super Hydro kan sammenlignes med Xela Rederm og lignende skin booster produkter. Dette produktet er imidlertid også forsterket med hele 7 aminosyrer og 3 peptider, noe som fremmer kollagenproduksjonen og som sammen med den høye HA-konsentrasjonen på 3,2%, gjør Super Hydro til vårt definitive førstevalg når det kommer til redermalisering av ansikt, hals og dekolletage.

For de som benytter BTX(også kalt Botox) ofte er denne behandlingen anbefalt som en komplementær behandling for å fornye huden og gjøre den elastisk slik at du ikke trenger å bruke Botox så ofte. Hudkremer kan myke opp det øverste laget av huden, men aldri gå i dybden på samme måte som denne behandlingen kan, – hvor huden gjenoppbygges fra innsiden og effekten blir langvarig.

Pris