Behandlinger med

Filler

Leppefiller

Mange som ønsker en behandling med filler i leppene har i utgangspunktet smale eller tynne lepper. Alternativt har de mistet volum og fasthet i leppene gjennom årene. Vårt mål er å skape et naturlig utseende og derfor vil du alltid få en individuell konsultasjon før behandlingen, der vi diskuterer dine egne ønsker og forventninger.

Tear trough

‘Tear trough’ er det vi på fagspråket benytter til å beskrive poser eller sirkler under øynene, som ofte oppstår med alderen når fettvolumet under øynene reduseres.

Nasolabiale linjer

Med økende alder kan man få dype linjer fra siden av nesen og ned til munnvikene – såkalte nasolabiale linjer. Disse linjene kan imidlertid også være tydelig fremtredende hos yngre personer, samt hos de som har gjennomgått vekttap eller sykdom.

Neseskulpturering

Har du et søkk i nesen, eller en utstående kul? Noen ganger kan disse tilfellene enkelt korrigeres med fillere og såkalt neseskulpturering.

Munnviker

Med årene kan munnvikene sakte trekke seg ned. Med en diskret og effektiv injeksjonsbehandling med filler kan man vanligvis bli kvitt nedadgående munnviker.

Kinnben, kjevelinje og hake

Vil du ha en skarpere kjevelinje, eller føler du at du begynner å miste volum i ansiktet? Med fillere for kinnben, kjeve og hake, eller såkalt ansiktsskulpturering, vil du kunne få et raskt og vakkert «løft» som kan utgjøre en stor forskjell.

Priser

Full oversikt over våre priser.