Behandlinger med

Tråder

Om trådløft

Trådløft er en teknologi hvor vi benytter biologisk nedbrytbare og kollagenstimulerende tråder som føres inn under huden. Metoden og trådteknologien vi benytter er ny og kan sees på som en moderne og oppgradert versjon av konvensjonelle trådløft.

Resultat

I tiden etter behandlingen vil kroppens egen elastin- og kollagenproduksjon stimuleres og til og med økes. Dette som en effekt av at trådene gradvis absorberes av hudvevet. Disse effektene vil sammen resultere i løft og oppstramming og over tid økt spenst og elastisitet i huden.

Behandlingen gir umiddelbar effekt, mens huden vil fortsette å forbedre seg de neste 8-12 ukene, til du da opplever det fulle resultat.

Resultatet varer 12-18 måneder før trådene sakte begynner å løses opp.

Behandlinger

Kvalitet

Hos Osloklinikken benytter vi utelukkende tråder av høykvaliets merket BB-Lock.

BB-Lock eliminerer begrensningene ved konvensjonell trådløfting. I vanlige trådløftemetoder settes tråden inn fra topp til bunn, mens med BB-Lock settes tråden direkte inn i behandlingsområdet for å skape en løfteeffekt gjennom fordeling av volum.
Som et resultat påføres løftekraften på et bredere område sammenlignet med vanlig trådløfting, noe som gir utmerket hold og oppstrammende effekt.

Nøyaktig hvilken tråd vi benytter avhenger av behandlingsområde, den enkelte pasient samt ønsket resultat.

Tradloft-BRB-e1683809700978.jpg
Face-Lift-BRB.jpg

Priser

Full oversikt over våre priser.